Tweedehandsbeurs voor kinderkleding en speelgoed

Tweedehandsbeurs voor kinderkleding, babyuitzet en speelgoed op zondag, 24 maart 2024 van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Moffel, Martinus Van Gurplaan 39, Lommel.

Locatie

Lommel 3920 Martinus van Gurplaan 39 De Moffel

Tweedehandsbeurs voor kinderkleding, babyuitzet en speelgoed op zondag 24 maart 2024 van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Moffel, Martinus Van Gurplaan 39, Lommel. Op deze tweedehandsbeurs is te koop: - Allerlei kinderkleding voor baby’s, kleuters en kinderen tot 12 jaar - Duurzaam babymateriaal, kinderwagens, buggy, park, ... - Allerlei speelgoed voor binnen en buiten Voor de kopers is de beurs geopend vanaf 14.00 uur. De inkom is gratis. Tijdens de beurs kan je in het cafetaria terecht voor een drankje en taart aan democratische prijzen. !!! NIEUWE INSCHRIJFPROCEDURE voor de tweedehandsbeurs !!! Verkopers kunnen voor de beurs inschrijven via een korte e-mail met hun aanvraag naar lommelbond@hotmail.com vanaf 1 maart (e-mails die te vroeg aankomen zullen direct verwijderd worden). Ze ontvangen dan een mail die volledig ingevuld teruggestuurd moet worden. Als daarna het juiste inschrijvingsbedrag binnen de drie werkdagen gestort is op rekening van de Gezinsbond Lommel (BE88 8600 0956 0441) is hun inschrijving definitief. Te late stortingen resulteren in annulatie van de inschrijving. Er worden tafels voorzien van 2.40m op 0.80m. Per gezin is er maximaal 1 tafel beschikbaar (7 euro voor leden, 10 euro voor niet-leden). Grote artikelen (kinderwagen, buggy, bedje, autostoel, ....) kunnen op het podium geplaatst worden. Hiervoor betalen leden 1 euro en niet-leden 1.50 euro. Enkele regels voor de verkopers: - Iedereen dient zich persoonlijk in te schrijven. Leden brengen hun lidkaart en identiteitskaart mee naar de beurs. - E-mails die te vroeg aankomen zullen we direct verwijderen. - Alle te verkopen materialen dienen in een degelijke staat te zijn, zo niet heeft het bestuur het recht deze te weigeren. - Vrijwilligers (maximaal 5) die willen helpen bij het klaarzetten en opruimen van de zaal krijgen voorrang bij de inschrijvingen. Zij kunnen de aanvraag per e-mail versturen vanaf 23 februari.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.00

7 euro voor leden, 10 euro voor niet-leden. Het juiste inschrijvingsbedrag binnen de drie werkdagen na inschrijving storten op rekening van de Gezinsbond Lommel (BE88 8600 0956 0441).
Bezoekers van de beurs kunnen gratis binnen.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht voor verkopers op de tweedehandsbeurs. Bezoekers van de beurs hoeven niet in te schrijven en kunnen gratis binnen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

DIGITALE BONNENBOEK LIMBURG

Meer activiteiten

Do Feb 29
Locatie

PEER 3990 Zuidervest 2A BICC Poorthuis

Za Mrt 02
Locatie

PEER 3990 Zuidervest 2A BICC Poorthuis

Zo Mrt 10
Locatie

Balen 2490 Boudewijnlaan 15 refter van Campus Balen, Go scholen van de Vlaamse Gemeenschap (het vroegere Klepperke genaamd)